Tegels

Vloertegels van verschillende fabrikanten van een hoge kwaliteit en slijtvastheid in alle soorten en maten te bekijken. Vanzelfsprekend word je door ons ervaren team van specialisten terzijde gestaan van het eerste advies tot (als je dat wilt) de laatste oplevering.

Durf voor iets unieks te gaan

Grote tegels blijven populair en worden altijd in veel badkamers toegepast. Een veilige keuze, maar wij zien ook meer ruimte voor creativiteit. Het mag voor steeds meer mensen ook een beetje gewaagder en anders. Mooie mozaïek, handgemaakte tegels, betonstuc en andere vormen van wandafwerking. 

Zoveel tegels, zoveel sferen

Niets is zó bepalend voor de stijl van jouw bad als de tegels die je toepast. Wat je favoriete sfeer ook is, wij hebben je tegel in precies het materiaal en de kleurschakering die je wenst. Het legpatroon, de dikte en kleur van de voeg... Alles stemmen wij precies af op je wensen.

Afspraak bij jouw thuis

Zo nodig maken wij een afspraak bij je thuis om persoonlijke wensen door te nemen en adviezen te geven. Desgewenst kunnen alle werkzaamheden in eigen beheer verricht worden, zodat je slechts één aanspreekpunt hebt en een prachtig resultaat gewaarborgd is. Kom je langs in onze vernieuwde showroom met een breed assortiment vloertegels.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )