Tegels & Wandafwerking

De tegels kiezen is één van de belangrijkste keuzes voor je nieuwe badkamer. Veel mensen onderschatten de keuze voor de juiste wand- en vloertegel in de badkamer. Onze tegel inspiratie is juist voor diegenen die niet gewoon een dertien-in-een-dozijn badkamer wil. Wij helpen je graag.

De tegel als sfeerbepaler in de badkamer

We hoeven waarschijnlijk ook niet uit te leggen dat grotere tegels de ruimte groter doen lijken. Kleine tegels doen juist het tegenovergestelde. Er is meer tegel-inspiratie: nisjes nodigen uit om een andere tegel te kiezen, denk bijvoorbeeld aan een hexagon, mozaïek of een matte tegel. De achterwand van de douche. Wie durft te expirimenteren, krijgt daar een unieke badkamer voor terug.

Moderne keuken
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Mediterrane sferen

Heb jij ooit gehoord van meditterane sferen? Ze creëren een Marokkaanse badhuis stijl in je badkamer. Wat maakt het nou eigenlijk dat het mediterraan lijkt? Is het de blauwe tint in de tegel? Of juist het gouden patroon op de tegel? Een aantal voorbeelden waarin zowel vorm als kleur deze meditterane sfeer bepaalt.

Moderne keuken
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Keuze uit honderden tegels, kleuren en vormen

De tegel is een echte sfeerbepaler en kan in grote mate de badkamer maken of breken. Belangrijk om in je achterhoofd te houden: die tegel ga je elke dag weer zien. Het is daarom van essentieel belang dat hne een bewuste en duurzame keuze maakt. Neem gerust een kijke in ons tegelatelier, een breed aanbod aan merken en honderden kleuren en tinten tegels.

Meer weten over onze tegels?

Onze Badkamermeesters kennen door hun ruime ervaring zoveel verschillende tegels. Zij kijken graag me je mee.

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

​ )