Over Baderie

Bij Baderie weten we dat je met kleine aanpassingen al een groot verschil kan maken. Daarom zetten wij altijd net een stap extra. Pas als alles klopt, dan word je echt blij van je nieuwe badkamer.

Baderie Badkamermeesters

Meesterschap. Wij vinden dat wel een aansprekende term. Pas als je iets tot in de details beheerst, dan mag je jezelf een meester noemen. Bij Baderie werken wij uitsluitend met vakmensen en bevlogen specialisten. Badkamermeesters met de kennis en ervaring om jouw wensen te vertalen naar die ene perfecte badkamer. Wij brengen alle losse elementen samen tot één geheel, zoals niemand dat anders kan.

Vertrouw op ons vakmanschap

Wij hebben alles in eigen huis. Van ontwerp tot styling tot installatie en de afwerking, we werken met eigen eigen vakmensen. Baderie doet niet alleen installatiewerk, maar ook het metselwerk, muren verplaatsen, elektra en het stucwerk. Het grote voordeel? Als consument hoef je niet te communiceren met verschillende personen. Bij ons heb je namelijk één contactpersoon. Daarin zijn wij echt uniek.

Moderne keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken

Maak een afspraak

Een badkamer die elke dag weer een glimlach op je gezicht tovert. Dat is geen droom, dat is gewoon een kwestie van nu meteen een afspraak maken. Zullen we eens kijken hoe we jou gelukkig maken?

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak