Geluk zit in… jouw persoonlijke cadeau

Bij Baderie Naaldwijk wordt het zoeken naar de perfecte badkamer nu extra leuk! Naast de personal shopping ervaring die we jou aanbieden, willen we je graag extra blij maken. Want jouw adviseur heeft een mooi cadeau voor je klaarliggen. Bij aanschaf van een nieuwe badkamer* kun je namelijk kiezen uit:


Een gratis tegelcheque t.w.v. €750,-

Een mooie tegel is de perfecte basis voor jouw badkamer. En als de basis goed is, dan kun je verder bouwen! Daarom kun je kiezen voor een tegelcheque t.w.v. €750,- bij aanschaf van je nieuwe badkamer.

Combi Black daglicht

Een gratis Baderie regendoucheset

Ga je liever voor een wellness-cadeau? Dan kun je kiezen voor de Baderie regendoucheset. Hiermee voelt iedere douchebeurt als een bezoek aan de spa. Met deze fijne regendoucheset creëer je jouw eigen thuis wellness. Heerlijk!

Combi Black daglicht

Gratis vloerverwarming

En als jouw voorkeur uitgaat naar een wat duurzamer cadeau dan kun je kiezen voor een gratis vloerverwarming in jouw badkamer. Zo heb je niet alleen lekkere warme voeten wanneer je de douche uitstapt, maar verwarm je jouw badkamer ook een stukje duurzamer.

Combi Black daglicht

Dat is nog eens fijn winkelen met keuze uit deze cadeaus! Bij Baderie weten we dat geluk in elk detail zit… zoals een mooi cadeau bij jouw nieuwe badkamer. Maak snel een afspraak bij Baderie Naaldwijk.


Maak een afspraak


*Actievoorwaarden: De aanbieding ontvang je bij een minimale besteding van €5.000,- aan sanitairproducten, excl. tegels en installatie. De waarde van het product kan niet in geld worden uitgekeerd. De aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden met elkaar of andere kortingsregelingen, zijn op basis van de bruto adviesprijs en gebaseerd op 21% btw. Vraag naar de overige voorwaarden in de winkel. Productwijzigingen voorbehouden.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak