Baderie Naaldwijk. Het beste begin van je badkamer

Bij Baderie Naaldwijk stellen we de badkamer samen die helemaal past bij jouw stijl en wensen. Onze Badkamermeesters gaan geen uitdaging uit de weg. Wat je vraag ook is, zij hebben een oplossing. Sterker nog, ze komen vaak eerder met oplossingen dan dat jij een probleem ziet.

Persoonlijk ontwerp

Bij het maken van het badkamer-ontwerp begint een badkamer pas echt te leven. De Badkamermeester helpt je met zijn ervaring en een nodige dosis creativiteit een topontwerp te maken. In het 3D-ontwerp komen alle onderdelen samen: de indeling van de badkamer, de tegels die je gekozen hebt, het stijlvolle sanitair en bijpassende kraan. Dankzij virtual reality stap je al in je nieuwe badkamer voor deze is gerealiseerd. Op die manier krijg je al een kijkje in jouw nieuwe badkamer! Dit alles geheel vrijblijvend. Voordat we het badkamer-ontwerp definitief maken, komen we bij je thuis om alles na te meten. Pas als we zeker zijn van alle relevante maten en bijzonderheden, maken we een definitieve offerte. Die is duidelijk, zonder kleine lettertjes en wordt nog eens toegelicht door jouw Baderie-adviseur.

Black Line badkamer Baderie

Realiseren

Wanneer het badkamerontwerp goedgekeurd is, kan de Baderie-installateur aan de slag met het opbouwen van jouw perfecte badkamer. Van het (om)leggen van waterleidingen tot en met het afwerken van het laatste kitrandje rondom de wastafel. We houden alles in eigen hand, van inkoop tot en met installatie door onze VNI-erkende vakmensen. Dankzij een stappenplan, dat van te voren met je besproken wordt, weet je precies wat er gedaan moet worden. Op die manier ben je verzekerd van een strak bouwplan, waarbij je als klant compleet ontzorgd wordt.

Badkamer ontwerp voor jouw droombadkamer? Wij helpen hierbij graag en komen vaak met oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht had.

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak