Routebeschrijving

Vanuit Den Haag via Poeldijk;
Bij verkeerspunt bij de bloemenveiling rechts richting centrum. Via Dijkweg rechtdoor Verspykclaan op door naar Doortogenstraat weg vervolgen naar Secretaris Verhoeffweg na 750 meter links af en u bent gearriveerd op de Patijnenburg.

Vanuit Rotterdam;
Bij de kruising van de Bloemenveiling links af de Kruisbroekweg op. Na het derde verkeerslicht rechtsaf de Secretaris Verhoeffweg op. Bij het eerste verkeerslicht rechtdoor en na 100 mtr rechtsaf en u bent gearriveerd op de Patijnenburg.

Parkeren;
Op het parkeerdak van winkelcentrum "de Tuinen", eerste drie uur gratis. Ook op het middengedeelte van de Patijnenburg is het gratis parkeren maar wel vaak vol.

Openbaar vervoer;
Centraal Rotterdam spoor 8, naar Schiedam Station Schiedam naar Verdilaan = Bus 124 Van Verdilaan lopen naar het winkelcentrum "de Tuinen", door Tuinen de C&A eruit en u bent geariveerd op de Patijnenburg.

Treinstation HS Den Haag spoor 3 naar Rijswijk ZH Station Rijswijk naar Verdilaan Naaldwijk = Bus 30 Van Verdilaan lopen naar het winkelcentrum de Tuinen, door de Tuinen bij de C&A eruit en u bent geariveerd op de Patijnenburg. 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak